Denmark

Sammenlign færger fra Danmark til Norge

Der er flere færgeoverfarter fra Danmark til Norge. Færger forbinder pt. 3 havne i Danmark med 6 Havne i Norge.

Der er 77 afgange dagligt på 7 ferry routes som leveres af 3 færgeselskaber, inklusiv Fjord Line, DFDS Seaways & Color Line. Den kortest overfart tager omkring 2 time 15 minut (Kristiansand).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Danmark og Norge. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Danmark Norge kort

Tryk her for kort

Om Danmark:

Danmark er det sydligste land i Skandinavien, og har nogle af verdens bedste levestandarder.

Danmark, som ofte betragtes som et ‘eventyr land’, har både naturlig og arkitektonisk pragt. Renæssance slotte sidder på sø banker og der er fantastiske strande langs kysten. Uanset årstiden, har Danmark noget der passer.

Men Danmark er meget mere end smukke bygninger og landskaber. Landets hovedstad, København, er et center for mode, gastronomi og design. Det er også et paradis for cyklister, med et stort netværk af brostensbelagte gader, er fører til barer og spændende museer.

Danmark er en fremragende indgang til de omkringliggende skandinaviske lande og det europæiske fastland, med en række havne, som leverer færgeoverfarter til mange forskellige destinationer. Danmark har også mange øer og halvøer, så færgerejser er den mest praktiske måde at udforske landet på.

Om Norge:

Norge er det vestligste land i den skandinaviske halvø, omkranset af Sverige, Finland og Rusland.

Norges landskab og natur kan aldrig overvurderes. Her er fjorde med ekstraordinær skønhed, et bjergrigt interiør, store skove i øst såvel som det mest charmerende dyreliv i Europa.

Kulturlivet kan også nydes her, med masser af traditionelle fester.