Sammenlign færger fra Tenerife til El Hierro
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Tenerife

Tenerife er den største og mest folkerige ø af de syv Kanariske Øer med 43% af den samlede befolkning, og er nu også den mest befolkede ø i Spanien.

Tenerife er også den mest besøgte ø i øgruppen, med over ti millioner besøgende hvert år. Besøgende tiltrækkes af øens dejlige vejr, smukke kyster, spektakulære strande, frodige skove, bjerge, vulkaner, nationalparken og mere.

Selvom øen har to lufthavne, er det mest praktisk at rejse mellem øerne med færge. Som den største ø i gruppen, fungerer Tenerife som et knudepunkt for mange af de andre Kanariske Øer med hyppige afgange, der tilbydes af Spaniens bedst kendte færgeselskaber. Der er også regelmæssige færger til fastlandet.

Om El Hierro

El Hierro indtager den sydvestlige region i de spanske Kanariske Øer, som er en øgruppe langs Afrikas vestkyst.

El Hierros imponerende naturlige træk, herunder frodige skove, lavamarker og særegne vegetation, har givet øen en Unesco World Bioshere status. Øen har også et marine reserve og 46 gode dykkersteder, der består af stejle skrænter, undersøiske huler og farverige fisk.

Det er nemt at komme til El Hierro med færge. Der er daglige afgange fra den populære ferieø Tenerife til Puerto de la Estaca på østkysten, som drives af et af de ledende færgeselskaber på De Kanariske Øer.

Færger fra Tenerife til El Hierro

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking