Tenerife

Sammenlign færger fra Tenerife til El Hierro

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Tenerife og El Hierro leveret af 1 færgeselskab – Naviera Armas. Los Cristianos til Valverde færge overfarten sejler Ugentlig med en sejltid fra omkring 2 time 30 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Tenerife El Hierro overfarten mellem Los Cristianos og Valverde.

Tenerife El Hierro kort

Tryk her for kort

Færger fra Tenerife til El Hierro

Om Tenerife:

Tenerife er den største og mest folkerige ø af de syv Kanariske Øer med 43% af den samlede befolkning, og er nu også den mest befolkede ø i Spanien.

Tenerife er også den mest besøgte ø i øgruppen, med over ti millioner besøgende hvert år. Besøgende tiltrækkes af øens dejlige vejr, smukke kyster, spektakulære strande, frodige skove, bjerge, vulkaner, nationalparken og mere.

Selvom øen har to lufthavne, er det mest praktisk at rejse mellem øerne med færge. Som den største ø i gruppen, fungerer Tenerife som et knudepunkt for mange af de andre Kanariske Øer med hyppige afgange, der tilbydes af Spaniens bedst kendte færgeselskaber. Der er også regelmæssige færger til fastlandet.

Om El Hierro:

El Hierro indtager den sydvestlige region i de spanske Kanariske Øer, som er en øgruppe langs Afrikas vestkyst.

El Hierros imponerende naturlige træk, herunder frodige skove, lavamarker og særegne vegetation, har givet øen en Unesco World Bioshere status. Øen har også et marine reserve og 46 gode dykkersteder, der består af stejle skrænter, undersøiske huler og farverige fisk.

Det er nemt at komme til El Hierro med færge. Der er daglige afgange fra den populære ferieø Tenerife til Puerto de la Estaca på østkysten, som drives af et af de ledende færgeselskaber på De Kanariske Øer.