Italy

Sammenlign færger fra Italien til Slovenien

Der er 2 ferry routes mellem Italien og Slovenien med 3 afgange ugentligt. Venezia Lines leverer 1 routes, Venedig til Piran som sejler 1 gange dagligt. Liberty Lines Fast Ferries leverer 1 routes, Trieste til Piran som sejler 2 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Italien til Slovenien for at tjekke informasjon.

Italien Slovenien kort

Tryk her for kort

Færger fra Italien til Slovenien

Om Italien:

Italien er hjemsted for det største antal Unesco verdensarv områder i verden. Sammen med Grækenland, er landet kendt som fødestedet for den vestlige kultur.

Landet er fuld af kunst og monumenter, og næsten hver lille landsby byder på et par interessante steder. Italien er et sted, der giver sjældne oplevelser, der aldrig kan overvurderes, fra romerske ruiner, byzantinske byer og renæssance mesterværker til brostensbelagte gader, smukke kirke og fantastiske strande.

Italien er det ideele afgangsland for dem, der rejser med færge med mange fantastiske destinationer, mange af dem indenlandsk. Med mange kilometer af kyststrækning og berømte øer, er udvalget af destinationer virkelig uovertruffen. I forhold til internationale rejser, er Italien forbundet til næsten alle lande i Adriaterhavet samt Grækenland, Tunesien og Spanien.

De korte ø færger er som regel små passagerskibe, mens de internationale færger som regel er luksuriøse cruisefærger.

Om Slovenien:

Slovenien er et land i centraleuropa på skillevejen mellem europæiske kulturer og handelsruter i de østlige alper i den nordlige ende af Adriaterhave.

Med et uberørt landskab af snedækkede tinder, turkis grønne floder og kystlinjen ved Adriaterhavet, er Slovenien et land fuld af kultur og landlig og rustik charme, hvilket gør det til et fantastisk sted at besøge.