Sealink
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Sealink

Sealink Travel Group forbinder australske ikoner og landskaber til verden med deres Kangaroo Island, Queensland og Northern Territory færgeoverfarter.

Gruppen har omkring 2 millioner passagerer om året, og er en af Australiens førende transportvirksomheder, samt et af de mest kendte.

Sealink Kangaroo Island forbinder det sydlige australske fastland med Kangaroo Island. Overfarten til øen tager omkring 45 minutter, og der er op til 12 rotationer dagligt. De moderne færger på overfarten kan bære op til 350 passagerer.

Sealink Queensland forbinder Townsville med Magnetic Island med tre hurtigfærger, som har op til 18 rotationer hver dag.

Sealink Northern Territory har forbindelser mellem Darwin og Tiwi-øerne og har omkring 3 retur ture hver uge og overfarten tager omkring 2½ timer.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Sealink sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking