Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Kangaroo Island

Kangaroo Island ligger i syd Australien, omkring 112 kilometer fra Adelaide og 14 km fra fastlandet.

Efter Melville og Tasmanien, er Kangaroo Island den tredje største ø i Australien og dækker et areal på mere end 4000 kvadratkilometer. Øen tiltrækker over 100,000 besøgende hvert år og er en af syd Australiens mest populære turistattraktioner, både for nationale og internationale gæster.

Øen består af seks unikke regioner. Den største by og det kommercielle center er Kingscole, hvor man finder en række butikker og akkommodation, samt næsten halvdelen af øens befolkning. Penneshaw og Dudley halvø i øst er der, hvor færgerne ankommer og derfor indgangen for de fleste af dens besøgende. American River i den nordøstlige del er kendt som en interessant lille by, Parndana løber hen over midten, og omtales ofte som centrum for Kangaroo Island, mens West End er stedet for vild, barsk og naturlig skønhed. Nordkysten er en kontrast af sandede bugter og fantastisk udsigt, mens den sydlige kyst er en af de mest populære destinationer på øen, ikke mindst på grund af det faktum, at det har en af Australiens fineste strande.

Det er relativt nemt at komme til øen med færge, med daglige afgange fra Kangaroo Island Sealink. Deres to store katamaraner sehler over Backstairs Passage mellem Cape Jervis på Fleurieu halvø og Pennesham på den østlige side af Kangaroo Island. Turen tager bare 45 minutter, og sejler 4 gange dagligt med ekstra afgange i højsæsonen.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Sealink Kangaroo Island
    • Få pris

Ruter og havne i Kangaroo Island