Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3417 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Magnetic Island

Magnetic Island ligger bare 8 km fra Townsvilles kyst i Queensland, og er en lille tropisk oase, som har 320 solskinsdage om året.

Øen, som er kærligt kendt som ’Maggie’, tilbyder fantastiske vandrestier langs kysten, fredelige strande og gode fiskemuligheder. Nogle af arterne omkring øen omfatter blå marlin, guldmarkreller, tun, rød kejser og sejlfisk.

Over halvdelen af øen er en nationalpark, så der er masser af dyreliv. Den er hjemsted for over 800 koalaer, mange typer fugle og den sjældne vilde rock wallaby.

Øen har omkring 2500 lokale beboere, og her er alt man måske kunne få brug for, såsom butikker, posthus og et omfattende busnetværk. Sørg for at stoppe ved Arcadia Village på østkysten. Her er der supermarkeder, restauranter samt en række overnatningsmuligheder, der passer til ethvert budget.

Om dagen kan man nyde naturskønne gåture langs en af de 23 bugter og strande. Omkring kl. 17:00 vil man nok støde på rock wallabies langs Geoffrey Bay, da dette er tidspunktet, de kommer ud for at spise.

En populær vandrerute tager en langs forter fra anden verdenskrig. Townsville blev etableret som en vigtig militærbase i 1942 og Magnetic Islands udsigtspunkter blev brugt til at få øje på fjendtlige fly. Turen tager normalt omkring 1 time og 30 minutter, så sørg for at medbringe masser af vand.

Hvis man er mere til solbadning, så er Horseshoe Bay stedet. Det er den smukkeste strand på øen, og her finder man et udvalg af vandsport og chancen for at kæle koalaer i det nærliggende Bungalow Bay koala reservat.

Nogle vigtig datoer på øen inkluderer the Great Tropical Jazz fest i august, Magnetic Island Adventurethon i marts og den månedlige Full Moon Part. The Bay Days Festival fra september til oktober er et must.

Det er nemt at komme til Magnetic Island med færge. Det tager kun 25 minutter fra Townsville, og der er 17 afgange om dagen fra Breakwater Terminal, som ankommer til Nelly Bay på øens sydøstlige kyst. Sealink Queensland har tre katamaraner, som alle er udstyret med bar, air condition og soldæk.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Magnetic Island Ferries
    • Få pris

Ruter og havne i Magnetic Island