Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3305 ruter og 674 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Tiwi Islands

Tiwi Islands, som er kendt som ”smilenes øer”, ligger 80 km nord for Darwin, Australien.

De består af Melville, Bathurst og 9 mindre ubeboede øer, og det oprindelige folk har besat øerne i næsten 7000 år.

Man kan kun besøge Tiwi Islands, hvis man har booket en tur i Darwin. De er et besøg værd, da det er et fascinerende skift i kultur fra fastlandet. Øerne har et tropisk klima, med regntiden mellem november og april.

På øerne kan man se unikke funktioner, såsom høje nedgravning stave med lvende malerier og pæne udskæringer af mytologiske væsner, kendt som ’pukamanis’. Der er et par kunstcentre på øerne, som inkluderer Heritage Gallery på Bathurst Island. Her finder man indviklede og farverige træudskæringer af forskellige fugle. Tiwi menneskerne tror, at de er en advarsel for regn og cykloner.

Man bør besøge Patakijiyali Museum i Wurrumiyanga, da det giver et detaljeret indblik ind i øernes og det oprindelige folks historie.

Bortset fra kunstcentre og museer er der begrænset turistfaciliteter og steder at bo på øen. Man kan dog finde akkommodation i en af de fjerntliggende fiskerlandsbyer.

Fodbold, med australske regeler, er enorm populær blandt øboerne og det er sjovt at se de lokale spille. Sporten er så populær, at Tiwi Football Grand-Final Day i slutningen af marts, er den eneste dag besøgende kan komme uden tilladelse eller rundvisning. Hvis man ønsker at besøge øerne på denne dag, skal man sørge for at booke i god tid.

Langs kysten finder man alt det, som kan forventes af en tropisk ø. Der er frodige skove med dyreliv, sandstrande og afsondrede vandfald. Der er saltvandskorkodiller i området, så vær forsigtig.

Der er en færgerute fra Cullen Bay i Darwin, som ankommer til Wurrumiyanga på Bathurst Island. Rejsen tager omkring 2½ timer, og der er 3 afgange ugentlig. Ruten drives af Sealink Northern Territory, som har hurtigfærger med soldæk, barer, tv og behagelige siddepladser.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Sealink Northern Territory
    • Få pris

Ruter og havne i Tiwi Islands