Graciosa

Sammenlign færger fra Graciosa til Pico

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Graciosa og Pico leveret af 1 færgeselskab – Atlanticoline. Vila da Praia til Madalena færge overfarten sejler Weekly med en sejltid fra omkring 4 time 15 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Graciosa Pico overfarten mellem Vila da Praia og Madalena.

Graciosa Pico kort

Tryk her for kort

Færger fra Graciosa til Pico

Om Graciosa:

Graciosa er den nordligste ø i den centrale gruppe i Azorerne, en selvstyrende region i Portugal i Nordatlanten.

Med et landskab domineret af ler og hvidkalkede huse, er Graciosa kendt lokalt som ’den hvide ø’, og tilbyder den perfekte kulisse for en afslappende ferie med historiske bygninger, traditionelle vindmøller og maleriske vinmarker.

Ud over at være en fantastisk destination for vandreture, dykning og fiskeri, kan Graciosa prale af sine naturlige varme kilder i Carapacho mod syd, hvor man kan nyde 40 grader varmt vand med helbredende egenskaber.

Fra byen Praia på østkysten, er der et stort udvalg af færgeruter til de fleste øer i Azorerne, hvilket gør Graciosa til et godt udgangspunkt for at udforske denne idylliske skærgård.