Graciosa

Sammenlign færger fra Graciosa til Pico

Der er 2 ferry routes mellem Graciosa og Pico med 4 afgange ugentligt. Atlanticoline leverer 2 routes, Vila da Praia til Sao Roque sejler 2 gange dagligt, & Vila da Praia til Madalena som sejler 2 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Graciosa til Pico for at tjekke informasjon.

Graciosa Pico kort

Tryk her for kort

Om Graciosa:

Graciosa er den nordligste ø i den centrale gruppe i Azorerne, en selvstyrende region i Portugal i Nordatlanten.

Med et landskab domineret af ler og hvidkalkede huse, er Graciosa kendt lokalt som ’den hvide ø’, og tilbyder den perfekte kulisse for en afslappende ferie med historiske bygninger, traditionelle vindmøller og maleriske vinmarker.

Ud over at være en fantastisk destination for vandreture, dykning og fiskeri, kan Graciosa prale af sine naturlige varme kilder i Carapacho mod syd, hvor man kan nyde 40 grader varmt vand med helbredende egenskaber.

Fra byen Praia på østkysten, er der et stort udvalg af færgeruter til de fleste øer i Azorerne, hvilket gør Graciosa til et godt udgangspunkt for at udforske denne idylliske skærgård.