Macau

Sådan bookes færger fra Macau til Kina

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Macau og Kina leveret af 2 færgeselskaber – TurboJet & TurboJet. Macau (Outer Harbour) til Shenzhen (Shekou) færge overfarten sejler dagligt med en sejltid fra omkring 1 time.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Macau Kina overfarten mellem Macau (Outer Harbour) og Shenzhen (Shekou).

Macau Kina kort

Tryk her for kort

Færger fra Macau til Kina

Om Macau:

Macau ligger 65 kilometer vest for Hong Kong.

Macau er en fascinerende blanding af kulturer, defineret af portugosisk kolonial arkitektur og moderne kasinoer. Det eneste øjeblik kan man beundre kirke ruiner fra det 17. århundrede, hvorefter man kan nyde autentisk kiniesisk mad, mens man slapper af i en moderne restaurant.

Som en af de tidligste europæiske kolonier i Asien og den sidste til at blive opgivet, har Macau spektakulære historiske landmærker rundt om hvert hjørne. De mest populære inkluderer ruinerne af St. Pauls kirke og den lille landsby, Coloane, som var et tilflugtssted for pirater indtil 1910.

Færgerejser er populære i Macau, og der er fremragende servicer fra de to havne. Der er et stort antal hurtigfærger til mange destinationer i Kina, som drives af nogle af regionens førende færgeselskaber.