Sammenlign færger fra Italien til Giglio Ø
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Italien

Italien er hjemsted for det største antal Unesco verdensarv områder i verden. Sammen med Grækenland, er landet kendt som fødestedet for den vestlige kultur.

Landet er fuld af kunst og monumenter, og næsten hver lille landsby byder på et par interessante steder. Italien er et sted, der giver sjældne oplevelser, der aldrig kan overvurderes, fra romerske ruiner, byzantinske byer og renæssance mesterværker til brostensbelagte gader, smukke kirke og fantastiske strande.

Italien er det ideele afgangsland for dem, der rejser med færge med mange fantastiske destinationer, mange af dem indenlandsk. Med mange kilometer af kyststrækning og berømte øer, er udvalget af destinationer virkelig uovertruffen. I forhold til internationale rejser, er Italien forbundet til næsten alle lande i Adriaterhavet samt Grækenland, Tunesien og Spanien.

De korte ø færger er som regel små passagerskibe, mens de internationale færger som regel er luksuriøse cruisefærger.

Om Giglio Ø

Giglio er en italiensk ø i det Tyrrhenske Hav ud for det sydligste Toscana.

Færger lægger til i byen Giglio Porto, som er en gammel romersk havn med et par maleriske fyrtårne og farverige bygninger. Her tilbydes også et udvalg af butikker, barer og udsøgte fiskerestauranter.

Giglio er også kendt for sin middelalderlige landsby af samme navn, som er præget af tårnhøje bymure og tilbyder en utrolig udsigt over det Tyrrhenske Hav. Efter at have tilfredsstillet ens kulturelle appetit, kan man snorke i vandet, som er fyldt med spektakulært marine liv, eller dase på stranden, som tilbyder den perfekte ramme solnedgang.

Det er nemt at komme til Giglio med færge, med regelmæssige afgange hver dag fra fastlandet. Færger afgår fra Porto Santo Stefano, som er den største by i det den smukke Monte Argentario region i Toscana.

Færger fra Italien til Giglio Ø

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking