Terceira

Sammenlign færger fra Terceira til Faial

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Terceira og Faial leveret af 1 færgeselskab – Atlanticoline. Praia da Vitoria til Horta færge overfarten sejler Ugentlig med en sejltid fra omkring 8 time 55 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Terceira Faial overfarten mellem Praia da Vitoria og Horta.

Terceira Faial kort

Tryk her for kort

Færger fra Terceira til Faial

Om Terceira:

Terceira er den østligste ø i de portugisiske Azorerne.

Dette var den tredje ø i gruppen til at blive opdaget, og derfra stammer dens navn, som betyder ’tredje’ på portugisisk. Terceira er i øjeblikket hjemsted for den næststørste befolkning i øgruppen. I 2012 modtog øen ’Quality Coast Gold Award’ prisen for sin indtast i øko-turisme, takket være sine rene strande og krystalklare vand, som er ideel til dykning.

Hovedstaden, Angra do Heroismo, går tilbage til det 16. århundrede og er et Unesco verdensarv område. Den spillede en vigtig role i landets historie på grund af dens bekvemte beliggenhed i Nordatlanten, men kan i dag prale af maleriske gader og stræder samt imponerende paladser og monumenter.

Øens hovedhavn ligger i landsbyen Praia de Vitoria på østkysten, og herfra er der et par overfarter hver uge til næsten alle øerne i Azorerne.