Thailand

Sammenlign færger fra Thailand til Koh Samui Island

Der er flere færgeoverfarter fra Thailand til Koh Samui Island. Færger forbinder pt. 5 havne i Thailand med 1 Havne i Koh Samui Island.

Der er 37 afgange dagligt på 5 ferry routes som leveres af 2 færgeselskaber, inklusiv Lomprayah High Speed Ferries & Seatran Ferry. Den kortest overfart tager omkring 0 time 45 minut (Koh Samui (Nathon Pier)).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Thailand og Koh Samui Island. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Thailand Koh Samui Island kort

Tryk her for kort

Om Thailand:

Thailand ligger i midten af den indokinesiske halvø i Sydøstasien, og har mange øer beliggende ud for både vestkysten og østkysten.

Thailand, som er et af de mest besøgte lande i Asien, har et væld af attraktioner, som spænder fra fantastiske landskaber til det verdenskendte køkken. Nogle af de smukkeste øer i verden ligger i Andamanhavet, mens regionen i norden har tæt jungle og utallige templer.

Den livlige hovedstad Bangkok har en forskelligartet karakter; buddhistiske templer, street food, højhuse og natklubber. På den anden side, er Chiang Mai, den nordlige provins knudepunkt, en fjern by i de rullende Himalaya bakker kendt for sine fantastiske helligdomme.

De thailandske øer er en af landets største tiltrækninger, hvilket betyder at rejser med færge er en god måde at komme omkring. Der er et omfattende netværk af færgeforbindelser mellem øerne ud for vestkysten, samt i Thailand-bugten.