Skotland

Sådan bookes færger fra Skotland til Orkneyøerne

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Skotland og Orkneyøerne leveret af 1 færgeselskab – Pentland Ferries. Gills Bay til St Margaret's Hope færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 1 time.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Skotland Orkneyøerne overfarten mellem Gills Bay og St Margaret's Hope.

Skotland Orkneyøerne kort

Tryk her for kort

Færger fra Skotland til Orkneyøerne

Om Skotland:

Skotland er det nordligste land i Det Forenede Kongerige, og besidder den nordlige tredjedel af den jord, der deler grænse med England mod syd.

Skotland er et smukt land, som er kendt for sit dramatiske landskab af bjerge og forrevne kyster, med de naturlige scener i det skotske højland som en top vinder.

Det skotske klima har en tendens til at være meget omskifteligt, men selvom solen ikke altid skinner, tiltrækker den varme velkomst fra de mange forskellige landskaber mange besøgende.

Nordirland kan nemt nås med færge fra Skotland med et udvalg ruter og færgeselskaber. Der er også færgeforbindelser fra Skotland til Orkney, Shetland.

Om Orkneyøerne:

Orkneyøerne ligger ligeud for Skotlands nordkyst, og er en øgruppe bestående af omkring 70 øer.

Orkney har nogle af Europas ældste og bedst bevarede neolitiske steder, med ”Heart of Neolithic Orkney” på fastlandet, erklæret et UNESCO verdensarvsområde.

Den største ø i gruppen er vært for mange attraktioner, samt flertallet af befolkningen, mens de mindre øer tilbyder smukke strande med lange hvide kyster.