Skopelos Island

Sammenlign færger fra Skópelos Ø til Grækenland

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Skópelos Ø til Sporaderne. Der er 4 færgeselskaber med samlet 13 ferry routes som forbinder Chora (Skopelos) til Alonissos, Volos, Skiathos, Thessaloniki, Mantoudi & Glossa (Skopelos) & Glossa (Skopelos) til Skiathos, Chora (Skopelos), Volos, Alonissos, Agios Konstantinos, Mantoudi & Glyfa.

Den hurtigste rute mellem Skópelos Ø og Sporaderne er Skiathos med en sejltid på ca. 0 time 15 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Skópelos Ø Grækenland kort

Tryk her for kort

Om Skópelos Ø:

Skopelos er en del af øgruppen Sporaderne ud for Grækenlands østkyst.

Skopelos, som betragtes som en af de mest attraktive øer i landet, tilbyder en fredelig atmosfære og et landskab bestående af frodige fyrreskove, maleriske landsbyer og en forreven kystlinje. Faktisk blev øens fantastiske omgivelse og klippetop kirken Agios Ioannis Kastri brugt i filmen ’Mamma Mia’ i 2008.

Der er mange vandreruter gennem øens grønne interiør, hvor man også kan se utallige oliventræerr og blomme lunde.

Skopelos har et par havne langs kysten, som ligger i Glossa i nordvest og Skopelos Town i sydøst, og herfra er der regelmæssige færger til de omkringliggende græske øer og fastlandet.

Om Grækenland:

Grækenland er et af verdens mest besøgte lande. Grækenland, som kan prale af 16.000 km med kyststrækning, har det Ægæiske Hav mod øst, Det Ioniske Hav mod vest, Middelhavet mod syd og mange øer.

Grækenland er et varierende land med et bjergrigt fastland og fantastiske øer med hvidkalkede huse og kirker med blå kuppel. Mange af de græske strande har fået tildelt det blå flag, mens landets rige historie og arv har sikret det 18 Unesco verdensarv områder.

Det græske fastland kan nemt nås med færge over Adriaterhavet fra Italien, mens der er mange indenlandske færgeservicer på grund af de mange øer. De indenlandske færger er moderne, men de variere baseret på rejsetypen. De længere ruter drives af konventionelle passagerfæger, men de kortere ruter mellem øerne drives af katamaraner og flyvebåde.