Sammenlign færger fra Skópelos Ø til Grækenland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Skópelos Ø

Skopelos er en del af øgruppen Sporaderne ud for Grækenlands østkyst.

Skopelos, som betragtes som en af de mest attraktive øer i landet, tilbyder en fredelig atmosfære og et landskab bestående af frodige fyrreskove, maleriske landsbyer og en forreven kystlinje. Faktisk blev øens fantastiske omgivelse og klippetop kirken Agios Ioannis Kastri brugt i filmen ’Mamma Mia’ i 2008.

Der er mange vandreruter gennem øens grønne interiør, hvor man også kan se utallige oliventræerr og blomme lunde.

Skopelos har et par havne langs kysten, som ligger i Glossa i nordvest og Skopelos Town i sydøst, og herfra er der regelmæssige færger til de omkringliggende græske øer og fastlandet.

Om Grækenland

Grækenland er et af verdens mest besøgte lande. Grækenland, som kan prale af 16.000 km med kyststrækning, har det Ægæiske Hav mod øst, Det Ioniske Hav mod vest, Middelhavet mod syd og mange øer.

Grækenland er et varierende land med et bjergrigt fastland og fantastiske øer med hvidkalkede huse og kirker med blå kuppel. Mange af de græske strande har fået tildelt det blå flag, mens landets rige historie og arv har sikret det 18 Unesco verdensarv områder.

Det græske fastland kan nemt nås med færge over Adriaterhavet fra Italien, mens der er mange indenlandske færgeservicer på grund af de mange øer. De indenlandske færger er moderne, men de variere baseret på rejsetypen. De længere ruter drives af konventionelle passagerfæger, men de kortere ruter mellem øerne drives af katamaraner og flyvebåde.

Færger fra Skópelos Ø til Grækenland

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking