Pontine Islands

Sammenlign færger fra Pontine Øerne til Italien

Der er flere færgeoverfarter fra Pontine Øerne til Napoli-bugten. Færger forbinder pt. 2 havne i Pontine Øerne med 6 Havne i Napoli-bugten.

Der er 50 afgange dagligt på 8 ferry routes som leveres af 3 færgeselskaber, inklusiv SNAV, NLG & Pontina Navigazione. Den kortest overfart tager omkring 0 time 50 minut (Ischia (Casamicciola)).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Pontine Øerne og Napoli-bugten. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Pontine Øerne Italien kort

Tryk her for kort

Om Pontine Øerne:

De Pontinske Øer er en italiensk øgruppe, som består af Gavi, Zannone, Palmorola, Ventotene, Santo Stefano og Ponza i det Tyrrhenske Hav, nordvest for Napoli.

Selv om de er små, tilbyder øerne noget for alle rejsende. Der er flere arkæologiske steder spredt over Venetone, og Ponza, som er den mest besøgte og populære ø, har fremragende svømning, snorkling og sejlads.

Som man ville forvente af øer i Middelhavet, har de Pontinske Øer smukke strande, både sandet og stenede. Der er også mange smukke havne langs kysten og en malerisk kulisse ligger rundt om hvert hjørne.

Øgruppens hovedhavne ligger i Ponza og Ventotene, og da de er populære for dagsture, er der hyppige overfarter til det italienske fastland. Man kan også sejle mellem øerne.

Om Italien:

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.