Sammenlign færger fra Pontine Øerne til Italien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Pontine Øerne

De Pontinske Øer er en italiensk øgruppe, som består af Gavi, Zannone, Palmorola, Ventotene, Santo Stefano og Ponza i det Tyrrhenske Hav, nordvest for Napoli.

Selv om de er små, tilbyder øerne noget for alle rejsende. Der er flere arkæologiske steder spredt over Venetone, og Ponza, som er den mest besøgte og populære ø, har fremragende svømning, snorkling og sejlads.

Som man ville forvente af øer i Middelhavet, har de Pontinske Øer smukke strande, både sandet og stenede. Der er også mange smukke havne langs kysten og en malerisk kulisse ligger rundt om hvert hjørne.

Øgruppens hovedhavne ligger i Ponza og Ventotene, og da de er populære for dagsture, er der hyppige overfarter til det italienske fastland. Man kan også sejle mellem øerne.

Om Italien

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.

Færger fra Pontine Øerne til Italien

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking