De Ægæiske Øer

Sådan bookes færger fra De Ægæiske Øer til Tyrkiet

Der er flere færgeoverfarter fra De Ægæiske Øer til Tyrkiet. Færger forbinder pt. 2 havne i De Ægæiske Øer med 4 havne i Tyrkiet.

Der er 63 afgange ugentligt på 5 færgeruter som leveres af 4 færgeselskaber, inklusiv Ertürk Lines, Turyol, Meander Travel & Dentur Avrasya. Den kortest overfart tager omkring 20 minutter (Chios til Cesme).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem De Ægæiske Øer og Tyrkiet. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

De Ægæiske Øer Tyrkiet kort

Tryk her for kort

Om De Ægæiske Øer:

De Ægæiske Øer ligger i Det Ægæiske Hav, mellem den sydlige og østlige side af det græske fastland og den vestlige side af Tyrkiet.

Området dækket af De Ægæiske Øer inkluderer Kykladerne, Dodekaneserne, de Nord Ægæiske Øer, de Saroniske øer, Sporaderne, Kreta og de Ioniske Øer og Euboea. Øgruppen omfatter nogle af de mest populære feriemål, inklusiv Kreta, Lemnos, Lesbos, Chios, Samos og Rhodos.

De Ægæiske Øer anses ofte som varetegnet på græsk kultur og tradition. Udover den åbenlyse triltrækning af solen og sandet, tiltrækkes besøgende ofte af de traditionelle landsbyer med hvidkalede huse, samt de imponerende monumenter af den store forhistoriske civilisation, der blomstrede her.

Færger er den primære metode for rejser omkring øerne.

Om Tyrkiet:

Tyrkiet ligger ved Middelhavet i det vestlige Asien, med en lille del i det sydøstlige Europa.

Landet forbinder Europa og Asien, og er kendt for sine historiske steder og arkæologiske vidundere. Men bortset fra de historiske levn, er der meget mere at beundre; fra de skyhøje bjerge og frodige dale til de søvnige landsbyer og hvide sandstrande.