COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Vathi - Kusadasi er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Samos til Tyrkiet side

Vathi - Kusadasi færgeselskaber

    • 4 Afgange Ugentlig 1 time 30 m
    • Få pris

Vathi til Kusadasi færge

Vathi Kusadasi færgeruten forbinder Samos med Tyrkiet. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Meander Travel. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Vathi Kusadasi færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Vathi Guide

Byen Vathi ligger på den græske ø Samos, som ligger i det nordlige Ægæiske Hav, og er øens største by og hovedstad. Byen blev bygget omkring en stor bugt og er fuld af ægæiske farver og atmosfære. Byen er hjemsted for en af tre havne på øen og ligger i den østlige del af bugten, som også kaldes Vathi. Limin Vatheos, eller Kato Vathi, som de lokale kalder den, er det mest livlige sted på øen, især om sommeren. Der har været mange arkæologiske fund på øen, som bærer vidnesbyrd om dens fortid. Populær blandt turister er den historiske kirke Agios Spyridon, bygningen, der husede parlamentet, rådhuset og det arkæologiske og byzantinske museum.

Der er færgeforbindelser fra havnen til det græske fastland og til mange andre græske øer. Destinationer inkluderer Priæus, Ikaria, Chios, Mytiline, Kykladerne og Dodekaneserne.