Færger til Santa Cruz de Tenerife
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Færge til Santa Cruz de Tenerife anmeldelser

 • "Dejlig afslappet tur"

  4 timers tur - dejlig afslappet, smuk udsigt.

  'Dorthe' rejste på Færge til Santa Cruz de Tenerife med Trasmediterranea på 'Albayzin'

  Read More Read Less
 • "Vores tur fra Cadiz til Santa Cruz"

  Jeg syntes at færgen var meget uorganiseret, især ved spisetid, borderne blev efterladt med bakker fulde af beskidte tallerkner, og nogle endda på sæderne, så folk ikke kunne sidde ned og spise. Begge aftner spiste vi efter kl. 22, da der var så travlt. Der var ingen kontrol over børn om bord, de fik lov til at løbe rundt og skrige og råbe. Man kunne ikke komme væk fra dem. Vi gik ind i en bar for at nyde en rolig drink, men det var umuligt med støjen fra børnene. De styrede færgen og forældrene gjorde intet for at stoppe dem. Vi sad på dækket det meste af dagen, hvilket var meget behageligt. Vi kiggede på mens folk tog deres hunde på en gåtur og legede med dem. Hundene opførte sig bedre end børnene om bord. Personalet var meget behagelige og hjælpsomme, og gjorde det bedste de kunne. Maden var god og der var et godt udvalg af det. Vi tog til fastlandet for at hente en bil og tage den med til Tenerife, hvilket er grunden til at vi tog færgen. Det er ikke en tur vi ville tage igen, medmindre nødvendigt.

  'Andrew' rejste på Færge til Santa Cruz de Tenerife med Trasmediterranea på 'Almudaina Dos'

  Read More Read Less
 • "terningkast 6"

  1. Profesjonell og omsorgsfull service for menneske uansett alder 09.11.2019; men mot konsekvensane av liten kuling og vindkast og det som verre er kjempar sjølv gudane (med liten g ! ) forgjeves. 2. Enklare eller tydelegare gps adresse til hamnene på Gran canari og Tenerife (som er lett å finne på billetten) kan vere eit viktig forbetringspotesiale for seniorar som meg.

  'Magne' rejste på Færge til Santa Cruz de Tenerife med Fred Olsen Express

  Read More Read Less
 • "Morgen tur Las Palmas-Santa Cruz de Tenerife"

  En meget god måde, at rejse mellem de to øer, og er klart at foretrække over at flyve. Selve turen varede 2,5 timer. Jeg var meget imponeret over personalet, alle var hjælpsomme, høflige og meget professionelle. Selv om vi tog en tidlige afgang, vil jeg stadig anbefale det – Det var spektakulært at ankomme ind i havnen i SCDT om morgnen!

  'Natalie' rejste på Færge til Santa Cruz de Tenerife med Naviera Armas

  Read More Read Less
 • "God mad"

  Elskede maden. Meget dårlig rengøring af toiletterne (bør rengøres mindst 4 gange om dagen).

  'Roman Janata' rejste på Færge til Santa Cruz de Tenerife med Trasmediterranea på 'Murillo'

  Read More Read Less

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking