Huelva til Arrecife færge

Huelva Arrecife færgeruten forbinder Spanien med Lanzarote. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, FRS VI. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 27 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Huelva Arrecife færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Huelva - Arrecife færgeselskaber

  • FRS VI
    • 1 Afgang Ugentlig 27 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Huelva Arrecife Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Huelva Arrecife ruten er for en bil og 1 passager.

Huelva Guide

Den spanske by Huelva er hovedstaden i provinsen af samme navn i den selvstyrende region Andalusien i det sydvestlige Spanien. Byen og dens havn ligger på Cadiz bugten, hvor floden Odiel og Tinto mødes. Byens lange historie går tilbage til omkring 3000 år f.kr, og mange romerske artefakter er blevet afsløret i byen, som bærer vidnesbyrd om den romerske mynte, der engang var placeret i byen.

Der er mange ting at se og lave i byen og det omkringliggende område. En række steder har en knytning til Christopher Columbus, inklusiv Moguer, Palos de la Frontera og Rabida Kloster.

Huelva havn ligger i Exterior Havn og kan nås med gratis bus, der tager passagerer mellem havnen og Huelva centrum.

Arrecife Guide

Den spanske by og havn Arrecife ligger på øen Lanzarote, som er en del af De Kanariske Øer. Byen ligger på øens østkyst og fuld af historie og kultur.

Byen kan spores tilbage til det 15. århundrede, hvor den startede som en lille fiskerby. I løbet af de næste 300 år eller deromkring, voksede byen og blev øens hovedstad i 1852. I dag er den pyntet med butikker, designer butikker og er en populær destination for shoppere. Byen har også sin egen strand, Playa del Reducto, der har dejligt gyldent sand og varmt, roligt vand. Der er også en dejlig promenade, som løber fra Playa del Reducto til byens anden strand, Playa del Cable, der ligger ca. 2 km vest.

Fra Arrecife havn er der færgeforbindelser til de andre havne i De Kanariske Øer, samt til andre destinationer i Europa og Afrika.