Balearia Caribbean
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Balearia Caribbean

Bahamas Caribbean, tidligere kendt som Bahamas Express, leverer en hurtif færgeforbindelse mellem Fort Lauderdale i Florida, Amerika og Freeport på Grand Bahama ø.

Bahamas Caribbean er ejet af den spanske gruppe, Balearia, der specialiserer sig i færgeruter i hele verden, primært Balearerne. Firmaet begyndte at operere imellem Amerika og Bahamas i 2011, efter de overtog Bahamas Express ruten.

Færgen sejler fra Fort Lauderdales Port Everglades terminal 1, og ankommer til Freeport Harbour på Grand Bahama, og tager omkring ca. 3½ timer.

Ruten er populær blandt endagsturister, og de der vil overnatte på de fantastiske Bahamas. Den hurtige Jaume I er dagligt i brug, og sejler de 77 mil med en hastighed på op til 32 knob. Den er 78 meter lang og kan have op til 600 passagerer og 130 fartøjer med sig, og tilbyder enten economy eller premium siddeområder.

Underholdningen ombord består af et stort udvalg af film og dokumentarer, en told-fri butik og et udflugtskontor.

Med directferries.dk kan du finde Balearia Caribbean sejlplaner, billetpriser og booke Balearia Caribbean færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Balearia Caribbean med alternative færgeselskaber.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Balearia Caribbean kundeanmeldelser

  • "Færge til Bahamas"

    Hurtig pålæsning, ren og rummelig færge. Nød turen.

    Læs mere Læs mindre
  • "Søsyge er ikke sjovt"

    Vi blev bedt om at være ved færgeterminalen to timer før afgang. Terminalerne i Fort Lauderdale og Grand Bahama er meget grundlæggende, og med det antal passagerer, som rejste, ville en times check-in have været tilstrækkeligt denne dag. Det var også et chok for systemet, at der var et ekstra bagage gebyr på US$25 per taske per rejse ($50 for en returrejse med en taske), som skal betales oveni den allerede ret dyre billet. Bortset fra søsyge under en storm, var rejsen fin.

    Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking