Balearia Caribbean

Bahamas Caribbean, tidligere kendt som Bahamas Express, leverer en hurtif færgeforbindelse mellem Fort Lauderdale i Florida, Amerika og Freeport på Grand Bahama ø.

Bahamas Caribbean er ejet af den spanske gruppe, Balearia, der specialiserer sig i færgeruter i hele verden, primært Balearerne. Firmaet begyndte at operere imellem Amerika og Bahamas i 2011, efter de overtog Bahamas Express ruten.

Færgen sejler fra Fort Lauderdales Port Everglades terminal 1, og ankommer til Freeport Harbour på Grand Bahama, og tager omkring ca. 3½ timer.

Ruten er populær blandt endagsturister, og de der vil overnatte på de fantastiske Bahamas. Den hurtige Jaume I er dagligt i brug, og sejler de 77 mil med en hastighed på op til 32 knob. Den er 78 meter lang og kan have op til 600 passagerer og 130 fartøjer med sig, og tilbyder enten economy eller premium siddeområder.

Underholdningen ombord består af et stort udvalg af film og dokumentarer, en told-fri butik og et udflugtskontor.

Med directferries.dk kan du finde Balearia Caribbean sejlplaner, billetpriser og booke Balearia Caribbean færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Balearia Caribbean med alternative færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre

Alle Balearia Caribbean ruter