Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Bimini Islands

Omkring 80 kilometer øst for Miami i Florida, USA, ligger den mest vestlige del af Bahamas’ distrikter: Bimini, en lille øgruppe bestående af to hovedøer, kaldet Nord og Syd Bimini, såvel som adskillige lav øer.

Bimini befinder sig på højderyggen af en enorm undervandsklippe på vestkysten, og er berømt verden over som en ”big-game fiske-hovedstad”, takket være dets dybe vande fyldt med tropiske fiskearter som for eksempel Wahoo, Marlin og sejlfisk. De overfladiske kyster drager stor fordel af den varme Golfstrøm, som giver det ideelle miljø for koraller i levende farver, stimer af djævlerokker og flokke af delfiner, hvilket gør Bimini til et undersøisk paradis.

Desuden kan dykkere betages af det sunkne skib, som blev bygget af Henry Ford under 2. Verdenskrig, eller de kan udforske det sagnomspundne Atlantis, tæt på North Bimini Island. Denne specifikke del af Bimini kan også prale med de smukkeste strande, alle med blændende hvidt sand, som strækker sig hele vejen fra Alice Town til Bailey Town.

En guidet tur på Bimini Nature Trail er en nødvendighed, som tilbyder et utal af chancer, for at udforske variationen af endemiske dyrearter, herunder den Biminske boa (slange), samt fascinerende plantearter. Men et af de mest populære steder i Bimini er ”the healing hole”, en naturlig pool med litium- og svovlfyldt havvand, som man engang troede, kunne forsinke den menneskelige aldringsproces.

Færger forbinder Bimini Island med Florida, USA, med et par afgange om ugen, mellem Miami og Nord Bimini. Sejlturen tager normalt et par timer.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Balearia Caribbean
    • Få pris

Ruter og havne i Bimini Islands