Fort Lauderdale til Bimini færge

Fort Lauderdale Bimini færgeruten forbinder USA med Bimini Islands. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Balearia Caribbean. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Fort Lauderdale Bimini færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Fort Lauderdale - Bimini færgeselskaber

  • Balearia Caribbean
    • 4 Afgange Ugentlig 2 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Fort Lauderdale Bimini Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Fort Lauderdale Guide

Fort Lauderdale er en by beliggende i Florida i USA. Byen ligger på Atlanterhavskysten, omkring 40 km nord af Miami. Byens navn stammer fra en række forter bygget af USA under Seminolekrigene i den første halvdel af det 19. århundrede. Ud over sine museer, strande og natteliv, er Fort Lauderdale hjemsted for Fort Lauderdale Swap Shop, som er et stort indendørs/udendørs loppemarked og stedet for verdens største drive-in biograf med 13 skærme. The Internationale Swimming Hall of Fame ligger på Fort Lauderdale Beach og huser et stort badeland, samt et museum, teater og forskningsbibliotek.

Der er en daglig færgeforbindelse mellem Fort Lauderdale og Freeport på Grand Bahama ø. Den 76 kilometer lange sejltur tager omkring 2½ timer.