COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Fort Lauderdale - Freeport er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra USA til Grand Bahama side

Fort Lauderdale - Freeport færgeselskaber

  • 3 Sailings Weekly 3 hr
  • Get price

Fort Lauderdale Freeport færge anmeldelser

 • "Søsyge er ikke sjovt"

  Vi blev bedt om at være ved færgeterminalen to timer før afgang. Terminalerne i Fort Lauderdale og Grand Bahama er meget grundlæggende, og med det antal passagerer, som rejste, ville en times check-in have været tilstrækkeligt denne dag. Det var også et chok for systemet, at der var et ekstra bagage gebyr på US$25 per taske per rejse ($50 for en returrejse med en taske), som skal betales oveni den allerede ret dyre billet. Bortset fra søsyge under en storm, var rejsen fin.

  'Pinar del Rio' travelled on Pinar del Rio

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til Bahamas"

  Hurtig pålæsning, ren og rummelig færge. Nød turen.

  'Pinar del Rio' travelled on Pinar del Rio

  Læs mere Læs mindre

Fort Lauderdale til Freeport færge

Fort Lauderdale Freeport færgeruten forbinder USA med Grand Bahama. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Balearia Caribbean. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Fort Lauderdale Freeport færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Fort Lauderdale Guide

Fort Lauderdale er en by beliggende i Florida i USA. Byen ligger på Atlanterhavskysten, omkring 40 km nord af Miami. Byens navn stammer fra en række forter bygget af USA under Seminolekrigene i den første halvdel af det 19. århundrede. Ud over sine museer, strande og natteliv, er Fort Lauderdale hjemsted for Fort Lauderdale Swap Shop, som er et stort indendørs/udendørs loppemarked og stedet for verdens største drive-in biograf med 13 skærme. The Internationale Swimming Hall of Fame ligger på Fort Lauderdale Beach og huser et stort badeland, samt et museum, teater og forskningsbibliotek.

Der er en daglig færgeforbindelse mellem Fort Lauderdale og Freeport på Grand Bahama ø. Den 76 kilometer lange sejltur tager omkring 2½ timer.


Freeport Guide

Byen Freeport ligger på Grand Bahama, den nordligste del i Bahamas, kun 113 km øst for Palm Beach i den amerikanske stat Florida. Grand Bahama er en regelmæssig destination for korte krydstogter til Florida, og er den fjerde største af de 700 øer i Bahamas. Den er populær blandt turister på grund af sine strande med hvidt sand, der omgiver øen og dens vandsport, der spænder fra dyknning og snorkling til dybhavsfiskeri. Lucaya og dets markedsplads er blevet et turistomåde på øen, dels på grund af dets design og dels som følge af skader forårsaget af en orkan til andre dele af Freeport. Der er et godt udvalg af butikker og restauranter , men selv om der stadig er noget her at tilbyde turister, har byen mistet mange butikker til Port Lucaya Marketplace.