Fort Lauderdale til Freeport færge

Fort Lauderdale Freeport færgeruten forbinder USA med Grand Bahama. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Balearia Caribbean. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Fort Lauderdale Freeport færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Fort Lauderdale - Freeport færgeselskaber

  • Balearia Caribbean
    • 4 Afgange Ugentlig 2 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Fort Lauderdale Freeport Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Fort Lauderdale Guide

Fort Lauderdale er en by beliggende i Florida i USA. Byen ligger på Atlanterhavskysten, omkring 40 km nord af Miami. Byens navn stammer fra en række forter bygget af USA under Seminolekrigene i den første halvdel af det 19. århundrede. Ud over sine museer, strande og natteliv, er Fort Lauderdale hjemsted for Fort Lauderdale Swap Shop, som er et stort indendørs/udendørs loppemarked og stedet for verdens største drive-in biograf med 13 skærme. The Internationale Swimming Hall of Fame ligger på Fort Lauderdale Beach og huser et stort badeland, samt et museum, teater og forskningsbibliotek.

Der er en daglig færgeforbindelse mellem Fort Lauderdale og Freeport på Grand Bahama ø. Den 76 kilometer lange sejltur tager omkring 2½ timer.

Freeport Guide

Byen Freeport ligger på Grand Bahama, den nordligste del i Bahamas, kun 113 km øst for Palm Beach i den amerikanske stat Florida. Grand Bahama er en regelmæssig destination for korte krydstogter til Florida, og er den fjerde største af de 700 øer i Bahamas. Den er populær blandt turister på grund af sine strande med hvidt sand, der omgiver øen og dens vandsport, der spænder fra dyknning og snorkling til dybhavsfiskeri. Lucaya og dets markedsplads er blevet et turistomåde på øen, dels på grund af dets design og dels som følge af skader forårsaget af en orkan til andre dele af Freeport. Der er et godt udvalg af butikker og restauranter , men selv om der stadig er noget her at tilbyde turister, har byen mistet mange butikker til Port Lucaya Marketplace.