COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Freeport - Fort Lauderdale er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Grand Bahama til USA side

Freeport - Fort Lauderdale færgeselskaber

    • 3 Sailings Weekly 3 hr
    • Get price

Freeport til Fort Lauderdale færge

Freeport Fort Lauderdale færgeruten forbinder Grand Bahama med USA. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Balearia Caribbean. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Freeport Fort Lauderdale færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Freeport Guide

Freeport er beliggende på øen Grand Bahama, og er den anden mest folkerige by i Bahamas. Byen ligger på de stores øst/vest – nord/syd sejlruter og er kun ca. 100 km ud for kysten ved Palm Beach i Florida. Et populært turistmål i byen er Lucaya og markedpladser, der udviklede sig dels gennem design og dels som følge af orkan skader på andre dele af byen. Den internationale Bazaar, som tilbyder en række butikker og restauranter er også en populær turist destination.

Lucayan havn ligger 10 minutters kørsel fra Freeport. Taxier er tilgængelige fra molen. Der er også varevogne mellem havnen og byen.


Fort Lauderdale Guide

Byen Fort Lauderdale ligger i Florida, omkring 40 km nord for Miami, ved Atlanterhavskysten. Byen er berømt for sine strande og kulturelle scener, og har sammen med nogle af sine naboer i Florida, genopfundet sig selv i de seneste år. Det er formentlig rimeligt at sige, at mange af Floridas turistattraktioner kan være en smule pragende, men Fort Lauderdale følger ikke rigtig denne tendens. Byens downtown er fuld ad kultur med butikker og cafeer, og strandområdet har hoteller, butikker og cafeer.
Fra byens havn er der daglige færgeforbindelser til Freeport på Grand Bahama Island. Sejltiden er ca. 2½ timer.