USA

Sådan bookes færger fra USA til Grand Bahama

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem USA og Grand Bahama leveret af 1 færgeselskab – Balearia Caribbean. Fort Lauderdale til Freeport færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 3 timer.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på USA Grand Bahama overfarten mellem Fort Lauderdale og Freeport.

USA Grand Bahama kort

Tryk her for kort

Færger fra USA til Grand Bahama

Om USA:

USA er en føderal repulbik bestående af 50 stater og et føderalt distrikt.

USA er stort og varieret med hensyn til dets geografi, klima og kultur. Rejser fra vestkysten til østkysten er over over 3200 km lange.

USA lever op til sit ry som et drømmeland, og er en destination, som er fyld af eventyr.

Det er hurtigt og nemt at sejle fra Florida til Freeport to Grand Bahama Island. Denne daglige tjeneste tager en til Bahams på ingen tid.

Om Grand Bahama:

Grand Bahama er en af de mest populære og familievenlige øer i Bahamas, og tilbyder noget for enhver smag.

Man er garanteret en uforglemmelig ferie på Grand Bahama, med en blanding af historie, moderne attraktioner, naturlige vidundere og smukke strande. De tre forskellige destinationer er East End, Freeport og West End, som alle byder på en unik oplevelse.

Grand Bahama er godt forbundet til det amerikanske fastland med færge, og har en regulær daglig service fra Fort Lauderdale, Florida, som sejler til Freeport.