Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Waiheke Island

Waiheke er den næststørste ø i Hauraki-bugten, ca. 17 kilometer øst for Auckland, New Zealand.

Øen blev stemt ind på femte pladsen i ’de bedste regioner at besøge i 2016’ af rejseguiden ’Lonely Planet’, og det er let at se hvorfor. Den har maleriske strande, vinmarker og en fremtrædende kunstscene.

Waiheke, som er kendt lokalt som ”øen af vin”, har et behageligt klima og gammel jord strukturer, hvilket har hjulpet øen med at producere nogle af verdens fineste rødvin og hvidvin, så tag en tur til øens mest berømte vingård, Stonyridge.

Af alle de fantastiske hvide strande, topper Oneroa og Onetangi på nordkysten listen. Deres store strækninger af uberørt sand, giver den ideelle ramme for skovture og det er sikkert for børn at svømme i vandet.

Artworks Complex ligger ved siden af Oneroa Bay, og huser et fællesskab teater, kunst biograf og et galleri med lokale kunstværker.

Stony Batter Historic Reserve ligger mod øst og giver et indblik ind i Waihekes fortid. Det er udstyret med tunneler og pistol stillinger, der blev brugt til at forsvare Auckland Harbour under anden verdenskrig.

Der er også masser at lave, for dem som ønsker spænding, inklusiv zip line og kajakker.

Det er nemt at komme til Waiheke Island fra Auckland, med hyppige afgange hele dagen fra hovedhavnen, og lidt mindre hyppie afgange fra Devonport på North Shore.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Fullers Ferry
    • Få pris
  • Sealink NZ
    • Få pris

Ruter og havne i Waiheke Island