New Zealand

Sammenlign færger fra New Zealand til Waiheke Island

Der er 2 ferry routes mellem New Zealand og Waiheke Island med 23 afgange dagligt. Fullers Ferry leverer 1 routes, Auckland til Waiheke som sejler 20 gange dagligt. Sealink NZ leverer 2 routes, Auckland til Waiheke sejler 3 gange dagligt, & Half Moon Bay (Auckland) til Waiheke som sejler 9 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra New Zealand til Waiheke Island for at tjekke informasjon.

New Zealand Waiheke Island kort

Tryk her for kort

Færger fra New Zealand til Waiheke Island

Om New Zealand:

New Zealand er en østat i det sydvestlige Stillehav, som består af nord og syd øerne, cirka 1500 kilometer øst for Australien.

Når det kommer til inspirerende naturlige baggrunde, topper New Zealands landskab listen. Fjorde, bjerge, grønne sletter, floder, aktive vulkaner og idylliske strande fylder nationen, og med en befolkning på bare 4,6 millioner, er det den ideelle destination for lange, fredelige vandreture.

Når det kommer til byområderne, leverer New Zealand også. Hovedstaden, Wellington er det kulturelle centrum, præget af victoriansk arkitektur og en livlig bydel, mens den velhavende by Auckland har det ikoniske Sky Tower, fantastiske restauranter og en havn fyldt med superyacht.

New Zealand er et land, som består af to hovedøer og mange holme, så færgerejse er meget populær. Der er masser af hurtige overfarter til Hauraki øerne ved Auckland, mellem nord- og sydøerne og til Stewart Island i syden.