Sealink NZ
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Sealink NZ

Sealink NZ operere inden for Hauraki Golfen i New Zealand med forbindelser til Waiheke og Great Barrier Island, øst for Aukland, landets hovedstad på Nordøen.

Selskabet begyndte som et familiedrevet selskab under navnet SubritzykyLine i 1960, og har gennemgået et ejerskift og kom under Sealink mærket i 2005. Sealink NZ tilbyder nu en omfattende sejlplan til og fra nogle af Aucklands mest populære øer, med mange servicer hver dag til Waiheke Island, primært med deres flagskib, Seacat, og den eneste service til Great Barrier Island, som sejler hele året rundt.

Seacat blev bygget specielt til Waiheke overfarten og kan prale af sin fantastiske sikkerhedsteknologi. De andre færger i Sealink NZ flåden omfatter Seabridge, Seamaster, Island Navigator, Clipper II, III, IV, V og Seaways, som er den anden mest anvendte færge.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Sealink NZ produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Sealink NZ sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Sealink NZ routes and ports

Alternative selskaber og ruter

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking