COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sealink NZ

Sealink NZ operere inden for Hauraki Golfen i New Zealand med forbindelser til Waiheke og Great Barrier Island, øst for Aukland, landets hovedstad på Nordøen.

Selskabet begyndte som et familiedrevet selskab under navnet SubritzykyLine i 1960, og har gennemgået et ejerskift og kom under Sealink mærket i 2005. Sealink NZ tilbyder nu en omfattende sejlplan til og fra nogle af Aucklands mest populære øer, med mange servicer hver dag til Waiheke Island, primært med deres flagskib, Seacat, og den eneste service til Great Barrier Island, som sejler hele året rundt.

Seacat blev bygget specielt til Waiheke overfarten og kan prale af sin fantastiske sikkerhedsteknologi. De andre færger i Sealink NZ flåden omfatter Seabridge, Seamaster, Island Navigator, Clipper II, III, IV, V og Seaways, som er den anden mest anvendte færge.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Sealink NZ produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Sealink NZ sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Alle Sealink NZ ruter

Alternative selskaber og ruter