Valletta til Catania færge

Valletta Catania færgeruten forbinder Malta med Sicilien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Virtu Ferries. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Valletta Catania færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Valletta - Catania færgeselskaber

  • Virtu Ferries
    • 4 Afgange Ugentlig 4 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Valletta Catania Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Valletta Catania ruten er for en bil og 1 passager.

Valletta Guide

Valletta er hovedstaden på Malta og ligger i den centrale østlige del af øen og Valletta halvø er hjemsted for to naturhavne; Marsamxett og Grand Harbour, som er Maltas hovedhavn, der har en række kajer ved Marsa. Langs muren af Vallettas gamle havnefront, som blev bygget af Manuel Pinto de Fonseca, er der nu en terminal for krydstogtskibe. Mange af byens bygninger daterer tilbage til det 16. århundrede. Byen har også spor af manieristisk, neoklassisk og moderne arkitektur, og virkningerne fra anden verdenskrig kan nemt ses på byen.

Der er færgeforbindelser mellem Valletta og Catania og Pozzallo.

Catania Guide

Catania ligger på Siciliens østkyst på Det Ioniske Hav og er øens næststørste by. Byen er beliggende under den imponerende skygge af Etna, eller A Muntagna, som de lokale kalder den. Vulkanen har ødelagt byen ved flere lejligheder og har haft en væsentlig indflydelse på byens historie og dens eksistens. Det mest ødelæggende udbrud var i det 17. århundrede. Catania blev dækket af lava i 1669 og 24 år senere, i 1693, blev byen ødelagt af et jordskælv.
En populær attraktion i byen er katedralen, som er dedikeret til St. Agata, byens skytshelgen. Katedralen står på stedet af en tidligere kirke fra det 11. århundrede, som næsten blev helt ødelagt under jordskælvet i 1693.