COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Valletta - Catania er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Valletta til Catania færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Malta til Sicilien side

Om bord på færgerne

Valletta - Catania færgeselskaber

  • 8 Afgange Ugentlig 4 t 15 m
  • Få pris
  • 1 Afgang Ugentlig 7 t
  • Få pris

Valletta Catania færge anmeldelser

 • "Punktlig og ren"

  En meget rolig og fornøjelig rejse til Sicilien.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Valletta til Catania færge

Valletta Catania færgeruten forbinder Malta med Sicilien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Virtu Ferries sejler op til 8 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer 15 minutter mens Grimaldi Lines servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 timer.

Der er 9 overfarter Uge på Valletta Catania ruten mellem Malta og Sicilien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Valletta Guide

Valletta er hovedstaden på Malta og ligger i den centrale østlige del af øen og Valletta halvø er hjemsted for to naturhavne; Marsamxett og Grand Harbour, som er Maltas hovedhavn, der har en række kajer ved Marsa. Langs muren af Vallettas gamle havnefront, som blev bygget af Manuel Pinto de Fonseca, er der nu en terminal for krydstogtskibe. Mange af byens bygninger daterer tilbage til det 16. århundrede. Byen har også spor af manieristisk, neoklassisk og moderne arkitektur, og virkningerne fra anden verdenskrig kan nemt ses på byen.

Der er færgeforbindelser mellem Valletta og Catania og Pozzallo.


Catania Guide

Catania ligger på Siciliens østkyst på Det Ioniske Hav og er øens næststørste by. Byen er beliggende under den imponerende skygge af Etna, eller A Muntagna, som de lokale kalder den. Vulkanen har ødelagt byen ved flere lejligheder og har haft en væsentlig indflydelse på byens historie og dens eksistens. Det mest ødelæggende udbrud var i det 17. århundrede. Catania blev dækket af lava i 1669 og 24 år senere, i 1693, blev byen ødelagt af et jordskælv.
En populær attraktion i byen er katedralen, som er dedikeret til St. Agata, byens skytshelgen. Katedralen står på stedet af en tidligere kirke fra det 11. århundrede, som næsten blev helt ødelagt under jordskælvet i 1693.