Buquebus
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Buquebus

Buquebus forbinder Argentina med Uruguay med færgeoverfarter mellem havnene i Buenos Aires, Montevideo og Colonia del Sacramento.

Buquebus blev grundlagt i 1982 af Juan Carlos López Mena under navnet Ríos Argentinos, og blev hurtigt udvidet til at blive hovedtransporten i River Plate regionen.

Selskabet har en flåde på ti skibe og tilbyder flere daglige afgange året rundt. Deres servicer er maksimeret i højsæsonen for at reagere på den store efterspørgsel fra argentinske statsboere, og et stigende antal turister, som er efter en smule fred og ro i Uruguay og det sydlige Brasilien.

Buquebus seneste hurtigfærge, opkaldt i hyldest til den argentinske pave Francisco, tilbyder luksuriøse faciliteter såsom barer, VIP-områder og en stor toldfri butik, altså er du forsikret en behagelig overfart.

Francisco, som blev bygget i Australien i 2010 og lanceret i enden af 2013, kan bære op til 1024 passagerer og 150 biler. Det er en af de hurtigste færger i verden, og vil tage dig tværs over Rio de la Plata på kun 2 timer! Francisco også en meget miljøvenlig færge.

For at give deres passagerer den bedste service, tilbyder Buquebus også coach transfers til og fra Punta del Este og Piriapolis. Altså undgå bøvlet ved lufthavnen og tag med Buquebus for at se Argentina og Uruguay.

Med directferries.dk kan du finde Buquebus sejlplaner, billetpriser og booke Buquebus færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Buquebus med alternative færgeselskaber.

Buquebus routes and ports

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking