Argentina

Sammenlign færger fra Argentina til Uruguay

Der er 2 ferry routes mellem Argentina og Uruguay med 13 afgange dagligt. Buquebus leverer 2 routes, Buenos Aires til Montevideo sejler 11 gange dagligt, & Buenos Aires til Colonia del Sacramento som sejler 3 gange dagligt. Colonia Express leverer 2 routes, Buenos Aires til Montevideo sejler 5 gange dagligt, & Buenos Aires til Colonia del Sacramento som sejler 5 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Argentina til Uruguay for at tjekke informasjon.

Argentina Uruguay kort

Tryk her for kort

Om Argentina:

Argentina er et stort land i Sydamerika, som har et smukt varierende landskab og en kultur så levende, at det kan begejstre selv den mest erfarne rejsende.

Der er noget for evhver smag – fra saftige bøffer og topkvalitet fodbold til naturlige vidundere og stilfulde byer. Landet har endda det højeste bjerg på den sydlige del af halvkuglen.

Buenos Aires, hovedstaden, leverer alle Argentinas bedste træk på ét sted. Man kan lære en berømte tango, prøve den fineste mad på kontinente, og vandre gennem utallige butikker.

På grund af hovedstadens placering på vestkysten og den store naturlige bugt, er det nemt at rejse med færge, som er en populær transportform til og fra Buenos Aires og den nærliggende Uruguay. Buquebus, regionens største selkab, leverer hyppige afgange mellem de to lande.