Colonia Express
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Colonia Express

Colonia Express er et færgeselskab, som tilbyder overfarter over Rio de La Plata i Sydamerika, og forbinder den argentinske hovestad Buenos Aires med den uruguayanske by Colonia del Sacramento.

Colonia Express tilbyder en sikker og høj-kvalitets færgeforbindelse til en overkommelig pris, og dette er en fantastisk måde at nyde disse to lande på, hvis man rejser på et budget.

Deres flåde består af to moderne katamaraner kaldet ’Buenos Aires Express’ og ’Colonia Express’, som bære flere passagerer. Begge færger har den nyeste sikkerhedsteknologi, samt et udvalg af faciliteter, inklusiv et selvbetjening cafeteria, en butik, tv og komfortable sæder.

Ud over at leverer regelmæssige færgeforbindelser, tilbyder Colonia Express en eksklusiv busforbindelse mellem byerne Montevideo, Punta del Este og andre steder i Uruguay, så det er nemt at rejse rundt i landet.

Med directferries.dk kan du finde Colonia Express sejlplaner, billetpriser og booke Colonia Express færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Colonia Express med alternative færgeselskaber.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Colonia Express kundeanmeldelser

  • "Fast and quick! "

    No problems! Everything went fast and smooth :-)

    Læs mere Læs mindre
  • "Rigtig god og flydende tur"

    Gik som smurt og alt var tilfredsstillende. God bus fra Colonia.

    Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking