Rhodos til Bodrum færge

Rhodos Bodrum færgeruten forbinder Dodekaneserne med Tyrkiet og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Dodecanese Flying Dolphins sejler op til 2 gange Uge, Sea Dreams 2 gange Uge & Bodrum Express servicen er tilgængelig op til 2 gange Uge.

Der er 6 overfarter Uge på Rhodos Bodrum overfarten mellem Dodekaneserne og Tyrkiet og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Rhodos - Bodrum færgeselskaber

 • Dodecanese Flying Dolphins
  • 2 Afgange Ugentlig 2 t 30 m
  • Få pris
 • Sea Dreams
  • 2 Afgange Ugentlig 2 t 30 m
  • Få pris
 • Bodrum Express
  • 2 Afgange Ugentlig 2 t 15 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Rhodos Bodrum Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og ligger i den østlige del af det ægæiske hav, nordøst for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er også en kort afstand ud for Tyrkiets kyst. Rhodos By er øens hovedstad og største by, og dens gamle bydel er en rig gobelin, der består af forskellige civilisationer og kulturer.

Byens middelalderlige mure, dens bygninger, porte, smalle stræder, gamle huse og travle torve får en til at føle som om, man er trådt tusinder af år tilbage i tiden.

Udenfor Rhodos byen har øen en række små landsbyer og badebyer, der er populære blandt turister. Hovedbyderne er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øens havn er der færgeforbindelser til Piræus, resten af Dodekaneserne, Kykladerne og Kreta.

Bodrum Guide

Den tyrkiske by Bodrum ligger i Mugla, på den sydlige kyst af Bodrum halvø. I oldtiden var byen kendt som Halicarnassus og har mange gamle steder, der blevet forladt af romerne, byzantinerne og osmannerne. Populære attraktioner i byen inkluderer Tomb of King Mausolus, som er en af verdens syv vidunere og blev bygget på under 100 år. Tomb er nu et populært åbenluft museum. Besøgende kan også bruge tid på at udforske regionens smukke kyst og smukke bugter. I løbet af oktober og november bør man besøge Bargilya, som ikke ligger langt fra Bodrum og er, hvor man vil se alle indbyggernes oliven plukning. Der er som at være i en anden verden med sin lagune og søde fiskerestauranter.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til andre destinationer i Tyrkiet, til det græske fastland og de græske øer.