COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Catania - Valletta er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Catania til Valletta færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Sicilien til Malta side

Om bord på færgerne

Catania - Valletta færgeselskaber

    • 5 Afgange Ugentlig 4 t 15 m
    • Få pris
    • 1 Afgang Ugentlig 7 t 15 m
    • Få pris

Catania til Valletta færge

Catania Valletta færgeruten forbinder Sicilien med Malta og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Virtu Ferries sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer 15 minutter mens Grimaldi Lines servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 timer 15 minutter.

Der er 6 overfarter Uge på Catania Valletta ruten mellem Sicilien og Malta. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Catania Guide

Den sicilianske by Catania ligger på øens østkyst mellem Messina og Siracusa. Byen, som er kendt for sine tidligere jordskælv i 1169 og 1693, led også fra vulkanudbrud fra nærliggende Etna, den mest ødelæggende i 1669. Byen er også hjemsted for Siciliens første universitet, som åbnede i 1434.

Byens symbol er Uliotru eller Fontana dell'Ellefante, der blev samlet i 1736 af Giovanni Battista Vaccarini. Symbolet viser en gamle sten elefant kronet af en egyptisk obelisk fra Syene. Byen har haft et dårlig forhold med vulkaner, og er blevet begravet af lava 17 gange i historien. I lag under nutidens by er den romerske by og den græske by, som lå der før.


Valletta Guide

Den maltesiske by Valletta er øens hovedstad og et Unesco verdensarv område, der næsten er et frilandsmuseum. Byen er fyld af barok arkitektur, som daterer tilbage næsten mere end 5 århundreder. Der er en række charmerende cafeer og barer i byen, og byen er nu en af øens mest populære turistattraktioner. Steder, der er værd af besøge inkluderer den dejlige St. John katedral, som har fæstningsværker og uvuderlige malerier. Byens Grand Harbour omtales ofte som den smukkeste i Middelhavet.