COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sealink Queensland

Australsk ejet og drevet SeaLink Queensland leverer en hurtigfærge forbindelse mellem Townsville og Magnetic Island i Nelly Bay.

Sealink Queensland er del af SeaLink Travel Group, som er en af Australiens mest dynamiske transportselskaber, og forbinder verden med australske ikoner og landskaber.

Færgeselskabets flåde består af tre hurtigfærger, som kan bære op til 300 passagerer. Der er op til 18 daglige afgange og sejltiden starter fra bare 20 minutter. Om bord på færgerne finder man en bar, toiletter, aircondition og en solterrasse.

Townsville er hovedstaden i nord Queensland og er en ideel port til Great Barrier Reef. Sealink færger afgår fra Breakwater Terminal i Townsville, som betjenes af offentlige busser og taxaer.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Sealink Queensland produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Sealink Queensland sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Alle Sealink Queensland ruter

Alternative selskaber og ruter