Australia

Sammenlign færger fra Australien til Magnetic Island

Der er 1 ferry routes mellem Australien og Magnetic Island med 20 afgange dagligt. Sealink Queensland leverer 1 routes, Townsville til Nelly Bay som sejler 15 gange dagligt. Magnetic Island Ferries leverer 1 routes, Townsville til Nelly Bay som sejler 5 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Australien til Magnetic Island for at tjekke informasjon.

Australien Magnetic Island kort

Tryk her for kort

Færger fra Australien til Magnetic Island

Om Australien:

Australien er det sjette største land i verden, og ligger mellem Stillehavet og Det Indiske Hav.

Omkring fastlandet ligger mange øer, inklusiv den store ø Tasmanien i syd, og de smukke, verdenskendte Whitsundays mod nordøst.

Næsten alle de store bosættelser ligger langs kysten, mens indlandet består af savanne eller ørken, og er også hjem til Ayers Rock, også kendt under sit oprindelig navn ’Uluru’.

Som en isoleret ø omkranset af øer og øgrupper, tilbyder Australien et stort antal af indenlandkse færgeruter. Afhængig af hvor man er langs kysten, tager det bare en kort færgetur at komme til Great Barrier Reef, Kangaroo Island, Tasmanien og mange flere vidunderlige destinationer.