Australien

Sådan bookes færger fra Australien til Magnetic Island

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Australien og Magnetic Island leveret af 2 færgeselskaber – Magnetic Island Ferries & Sealink Queensland. Townsville til Nelly Bay færge overfarten sejler dagligt med en sejltid fra omkring 40 minutter.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Australien Magnetic Island overfarten mellem Townsville og Nelly Bay.

Australien Magnetic Island kort

Tryk her for kort

Færger fra Australien til Magnetic Island

Om Australien:

Australien er det sjette største land i verden, og ligger mellem Stillehavet og Det Indiske Hav.

Omkring fastlandet ligger mange øer, inklusiv den store ø Tasmanien i syd, og de smukke, verdenskendte Whitsundays mod nordøst.

Næsten alle de store bosættelser ligger langs kysten, mens indlandet består af savanne eller ørken, og er også hjem til Ayers Rock, også kendt under sit oprindelig navn ’Uluru’.

Som en isoleret ø omkranset af øer og øgrupper, tilbyder Australien et stort antal af indenlandkse færgeruter. Afhængig af hvor man er langs kysten, tager det bare en kort færgetur at komme til Great Barrier Reef, Kangaroo Island, Tasmanien og mange flere vidunderlige destinationer.