Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Hokkaido

Hokkaido er ikke bare Japans næststørste ø, men også den nordligste, og kan prale af dramatiske bjerge og naturlige varme kilder. Det er også en af landets fineste ski-destinationer.

Takket være dens forskelligartede natur, er øen smuk hele året rundt. Om sommeren kan man cykle gennem dalene og beundre den farverige flora, og om vinteren kan man nyde de fremragende skisportssteder.

Øen er også velsignet med smukke varme kilder kendt som ’onsen’. En af dem er ofte besøgt af makakaber, som bader i det varme mineralvand og hopper ind fra høje ledninger, hvilket er et virkelig bemærkelsesværdig syn.

Hokkaidos naturlige pragt stopper ikke der; Lake Mashu er bredt anerkendt som den smukkeste i Japan og holdt en gang verdensrekorden for højeste vand klarhed. Den har en ø i midten, der er kendt af de lokale som ’Isle of the Gods’, samt tre synspunkter, som alle tilbyder fantastiske udsigter.

Øens hovedstad, Sapporo, er den femte største by i Japan og tilbyder en kosmopolitisk tilbagetrækning fra den fredelige vildmarke. Dens gastronimi er berømt i hele regionen, og dette er kendt som fødestedet for den populære nudelsuppe, miso ramen.

Før man tager af sted for at udforske Hokkaido, bør man opsuge hovedstadens natteliv eller besøge det fascinerende bryggeri, som huser imponerende produktionsanlæg.

Der er en færgeforbindelse til Tomakomai på Hokkaidos sydlige kyst fra Oarai, som ligger lige over 200 kilometer nordøst af Tokyo. Turen tager omkring en halv dag, og der er hyppige afgange hver uge.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • MOL Ferry
    • Få pris
  • Shin Nihonkai Ferry
    • Få pris

Ruter og havne i Hokkaido