Shin Nihonkai Ferry
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Shin Nihonkai Ferry

Shin Nihonkai Ferry dækker de populære områder Hokkaido og Kyoto, hvilket har gjort færgeselskabet til det mest brugte og populære selskab i regionen. Færgeselskabet er populært hos både lokale Japanere og udenlandske turister, hvilket kommer til udtryk i de 6,9 millioner udenlandske passagerer på ruten til Hokkaido og de 4,8 millioner på Kyoto ruten. Færgeselskabet har taget den store efterspørgsel, der vil opstå på ruterne til de Olympiske Lege i Tokyo i 2020, til efterretning, ved at tilpasse faciliteterne ombord på deres færger, samt ved at ansætte mere flersproget personale.

Ombord på færgerne er faciliteterne utroligt imponerende, især the Grand Bath, Open Air Bath, Sauna og alle deres rum med temaer som henvender sig til sporty typer, børn og filmelskere. Grundet den temmelig lange sejlads, er der et udvalg af kabiner og suiter tilgængelige; Deluxe suiterne er perfekt til dem som godt kan lide at rejse i luksus. Desuden er der værelser i forskellige størrelser, hvor både folk der rejser alene, som familie og i store grupper af venner og familie, kan overnatte.

De ansatte i færgeterminalen er typisk flittige og hårdtarbejdende, og sørger for, at de rejsende, kommer sikkert ombord på færgen. Biler, motorcykler og cykler kan bringes ind i garagen på de nedre dæk og passagerer til fods guides også ombord for at kunne nyde sejladsen.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Shin Nihonkai Ferry produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Shin Nihonkai Ferry sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking