MOL Ferry
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

MOL Ferry

MOL Ferry tilbyder en indenlandsk færgeservice i Japan, som forbinder hovedøen Honshu med den nordlige ø Hokkaido via havnene i Tomakomai og Oarai med op til 12 afgange ugentligt.

Færgeforbindelsen drives af Sunflower færge, som leverer en luksuriøs oplevelse om bord med elegante kabiner og faciliteter, som man kan forvente at finde på hoteller.

Kabinerne om bord spænder fra standard økonomi klasse til deluxe suiter. Kabiner er tilgængelige i et udvalg af værelser med vestlig stil (indrettet som et hotelværelse) eller japansk stil. Hvis du foretrækker ikke at booke en kabine, kan du booke en seng i et stort og behageligt værelse med grundlæggende faciliteter.

På aften afgangene er alle restaurant måltid buffet stil med traditionelle japanske retter, samt kinesiske og vestlige retter.

I butikken om bord kan du finde en række souvenirs, daglige nødvendigheder og mere.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne MOL Ferry produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign MOL Ferry sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking