Japan

Sammenlign færger fra Japan til Hokkaido

Der er flere færgeoverfarter fra Japan til Hokkaido. Færger forbinder pt. 5 havne i Japan med 3 Havne i Hokkaido.

Der er 47 afgange dagligt på 6 ferry routes som leveres af 2 færgeselskaber, inklusiv MOL Ferry & Shin Nihonkai Ferry. Den kortest overfart tager omkring 10 time 30 minut (Tomakomai Higashi).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Japan og Hokkaido. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Japan Hokkaido kort

Tryk her for kort

Om Japan:

Japan er et land i Østasien , som er opdelt i 47 præfekturer og 8 regioner i Stillehavet.

Japan, som har over 6.000 øer i alt, er defineret af mange forskellige landskaber, lige fra kirsebær blomstre-klædte bakker og ikoniske vulkaner til moderne byer, som har den seneste teknologiske udvikling.

Tokyo, hovedstaden, har de fleste Michelin stjerner af alle byer i verden, så her er et udsøgt måltid aldrig langt væk. Byen har også et fantastisk transportsystem, en endeløs mængde af barer og frygtindgydende strukturer, og er en af de mest besøgte byer i Asien.

Færger er en nyttig måde at komme omkring i Japan, da der er en lang række ruter mellem de mange øer og præfekturer. Man kan også sejle til en række internationale destinationer, inklusiv Sydkorea, Kina og Rusland.