Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Grenå havn

 • Med bil

  Kørende syd fra kan komme til Grenå via Århus og A15. Når du kommer til Grenå, drej til højre ved det første lyskryds og følg denne vej til havnen. Kørende vest fra kan komme til Grenå via Randers og motorvej 16. Når du kommer til Grenå, følg hovedgaden indtil du kommer til havnen.

 • Med tog

  Grenaabanen er en toglinie mellem Grenå og Århus. Fra Århus er der forbindelser til det meste af Danmark.

 • Med bus

  Buslinie 1, 2 og 3 servicerer Grenå lokalt.

 • Adresse

  Færgevej, 8500 Grenå

 • Grenå overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Grenå før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Grenå overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Grenå færgeservicer

Grenå Guide

Grenå Guide

Grenå er en handelsby og hovedstad af Djursland Kommune, som er beliggende i det nordlige Danmark. Havnen og byen er naturligt forbundet sammen af grenåen, som overalt kan følges af et netværk af stier, og tæt på bymidten åbner plantagen op for et rekreations område med 400 hektar land. På Grenås gågade kan man finde mange specielbutikker og shoppingscentre, og det urbane miljø er rigt med smukke historiske bygninger fra forskellige perioder. Mange ressourcer er blevet brugt for at skabe et interessant og sammenhængende urbant miljø. Dette har resulteret i mange priser hædersbeviser, såsom prisen for planlægning, som blev givet til byen takkevare dens udvidende rensning af offentlige steder og pladser.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking