Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2826 ruter og 667 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Mamanuca Islands

Mamanuca gruppen består af tyve vulkanske øer, som ligger langs Fijis vestlige kyst.

Disse prikker af paradis tilbyder alt, man kan forvente fra en tropisk ø; smukke strande, utallige farverige koralrev og verdensklasse surfing. Der er også en række sjove aktiviteter for alle.

Malolo Lailai er den næststørste ø og er meget populær blandt lystsejlere. Øen har en fin marina kaldet ’Musket Cove’, der er vært for den berømte Fiji Regatta Week hvert år i september, som tiltrækker sejlere fra hele verden.

Der er et stort udvalg af vandsport aktiviteter til rådighed på Beachcomber Island, hvor man finder nogle af de bedste snorkling og dykning muligheder i øgruppen. Der er også masser af strand cocktailbarer og et fantastisk natteliv.

Monuuriki Island er et must for filmelskere, da Tom Hanks film, ”Cast Away” fra 2000, blev indspillet her. På trods af sin popularitet blandt turister, har øen stadig fantastisk uspoleret natur og en bred, krystalklar lagune.

Øerne Namotu og Tavarua er et paradis for surfere, med et par private resorts rettet mod det amerikanske marked.

Fijis køkken er primært centeret omkring frisk fisk og skaldyr, men har dog påvirkninger fra indiske retter på grund af det store antal arbejdere, som blev bragt til øerne i slutningen af 1880erne. ’Kokoda’ er en lokal delikatesse, som består af rå fisk marineret i citron og kokosmælk. Frisk tropisk frugt er også meget populær.

Havnen Denarau på Fijis fastland, tilbyder færgeruter til de fleste af øerne. Færger sejler mindst en gang om dagen og drives af Awesome Adventures og South Sea Cruises.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Awesome Adventures Fiji
    • Få pris

Ruter og havne i Mamanuca Islands