Kuata Island

Sammenlign færger fra Kuata Island til Fiji

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Kuata Island og Fiji leveret af 1 færgeselskab – Awesome Adventures Fiji. Barefoot Kuata Island til Denarau færge overfarten sejler Weekly med en sejltid fra omkring 2 time 0 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Kuata Island Fiji overfarten mellem Barefoot Kuata Island og Denarau.

Kuata Island Fiji kort

Tryk her for kort

Færger fra Kuata Island til Fiji

Om Kuata Island:

Kuata er en del af Yasawa øerne, som ligger langs Fijis nordvestlige kyst i det sydlige Stillehav.

Selvom det kun er en lille ferieø, har Kuata et udvalg af aktiviteter og akkommodation, der passer til alle. De omkringliggende farvande er ideelle til snorkling og dykning, da de er hjemsted for farverigt marine liv og rev hajer.

Hvis man foretrækker, kan man dase hele dagen på de fantastiske strande i en hængekøje eller spille vollyball på fint, hvidt sand.

Kuata er en god destination for udflugter fra Fijis fastland og der er hurtigfærger hele ugen til Denarau på Viti Levus vestkyst.