Mamanuca Islands

Sådan bookes færger fra Mamanuca Islands til Fiji

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Mamanuca Islands til Fiji. Der er 2 færgeselskaber med samlet 12 færgeruter som forbinder Bounty Island til Denarau, Treasure Island til Denarau, Beachcomber Island til Denarau, Mana Island til Denarau, Tadrai Island til Denarau, Castaway Island til Denarau, Malolo Island til Denarau, Tropica Island til Denarau, Wadigi Island til Denarau, Likuliku Lagoon Resort til Denarau & Tokoriki Island til Denarau.

Den hurtigste rute mellem Mamanuca Islands og Fiji er Bounty Island til Denarau med en sejltid på ca. 35 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Mamanuca Islands Fiji kort

Tryk her for kort

Om Mamanuca Islands:

Mamanucas består af 20 øer, som ligger vest for Nadi på øen Vitu Levu, Fiji i Stillehavet.

Disse smukke øer er en af landets mest populære destinationer, og det er nemt at se hvorfor. Under de krystallinske farvande er farvestrålende fisk og koralrev, over overfladen kan man surfe på nogle af de fineste bølger i verden, og på land kan man slappe af på uberørte hvide strande.

Der er et enormt udvalg af både luksus hoteller og budget hoteller at vælge imellem, så der er noget for alle.

Som populære ø destinationer, er Mamanucas godt tjent med færge, og der er afgange til et udvalg af ruter til Fijis fastland. Næsten alle øerne tilbyder hyppige overfarter til Denarau.