Skotland

Sådan bookes færger fra Skotland til Shetlandsøerne

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Skotland og Shetlandsøerne leveret af 1 færgeselskab – Northlink Ferries. Aberdeen til Lerwick færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 12 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Skotland Shetlandsøerne overfarten mellem Aberdeen og Lerwick.

Skotland Shetlandsøerne kort

Tryk her for kort

Færger fra Skotland til Shetlandsøerne

Om Skotland:

Skotland er det nordligste land i Det Forenede Kongerige, og besidder den nordlige tredjedel af den jord, der deler grænse med England mod syd.

Skotland er et smukt land, som er kendt for sit dramatiske landskab af bjerge og forrevne kyster, med de naturlige scener i det skotske højland som en top vinder.

Det skotske klima har en tendens til at være meget omskifteligt, men selvom solen ikke altid skinner, tiltrækker den varme velkomst fra de mange forskellige landskaber mange besøgende.

Nordirland kan nemt nås med færge fra Skotland med et udvalg ruter og færgeselskaber. Der er også færgeforbindelser fra Skotland til Orkney, Shetland.

Om Shetlandsøerne:

Shetlandsøerne er en øgruppe i Skotland omkring 160 km nord for det skotske fastland. Øgruppen består af over 100 øer, hvoraf kun femten er beboede.

Shetlandsøerne er et fantastisk sted for naturelskere. Her er et vildt dyreliv, hvilket gør det muligt at se oddere og sæler på spil, mens man nyder lyden af havfugle.