Polen

Sådan bookes færger fra Polen til Bornholm

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Polen og Bornholm leveret af 2 færgeselskaber – Polferries & TT Line. Swinoujscie til Rønne færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 6 timer.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Polen Bornholm overfarten mellem Swinoujscie og Rønne.

Polen Bornholm kort

Tryk her for kort

Færger fra Polen til Bornholm

Om Polen:

Polen er et centraleuropæisk land med en nordlig kystlinje på ca. 440 kilometer på Østersøen, som afgrænser mod 7 forskellige lande.

Besøgende kommer til Polen for at udforske landets rige kulturarv, inklusiv de mange museer, som fortæller historier om landets deltagelse i anden verdenskrig og Sovjetunionen. Her er historiske steder og smukke landskaber i overflod, især de middelalderlige borge og røde murstens fæstninger spredt ud over hele landet.

Hovedstaden, Warszawa tilbyder en blanding af det historiske og det moderne, med masser af eksklusive restauranter, barer og moderne arkitektur, der findes blandt maleriske gotiske bygninger.

Polen har et par havne langs dens korte kyst, som tilbyder hyppige færger over Østersøen. Ruterne drives af et stort udvalg af færgeselskabet, hvilket gør Polen til et godt udgangspunkt for Skandinavien.

Om Bornholm:

Bornholm er en dansk ø i hjertet af Østersøen, som ligger vest for Ertholmene, nær Sverige og Polens kyster.

Danmarks mest solrige destination har et roligt tempo og er farverigt og frygtbar, hvilket gør øen særlig populær blandt kunstnere. Med næsten 2000 solskinstimer om året, er Bornholm en god destination uanset årstiden. Bornholm er også unik, både i sin kultur og landskab. Det er det eneste sted i landet, hvor man kan slentre langs forrevne kyster med hvide strande, og her er en stærk tradition for kunst og håndværk.

På grund af dens centrale beliggenhed i Østersøen, er Bornholm let tilgængelig fra nogle få lande med færge. Der er mange ruter at vælge imellem, uanset om man sejler fra fastlandet, Tyskland eller Sverige, som alle drives af et af de ældste færgeselskaber i Danmark.