Sammenlign færger fra Polen til Bornholm
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Polen

Polen er et centraleuropæisk land med en nordlig kystlinje på ca. 440 kilometer på Østersøen, som afgrænser mod 7 forskellige lande.

Besøgende kommer til Polen for at udforske landets rige kulturarv, inklusiv de mange museer, som fortæller historier om landets deltagelse i anden verdenskrig og Sovjetunionen. Her er historiske steder og smukke landskaber i overflod, især de middelalderlige borge og røde murstens fæstninger spredt ud over hele landet.

Hovedstaden, Warszawa tilbyder en blanding af det historiske og det moderne, med masser af eksklusive restauranter, barer og moderne arkitektur, der findes blandt maleriske gotiske bygninger.

Polen har et par havne langs dens korte kyst, som tilbyder hyppige færger over Østersøen. Ruterne drives af et stort udvalg af færgeselskabet, hvilket gør Polen til et godt udgangspunkt for Skandinavien.

Om Bornholm

Bornholm er en dansk ø i hjertet af Østersøen, som ligger vest for Ertholmene, nær Sverige og Polens kyster.

Danmarks mest solrige destination har et roligt tempo og er farverigt og frygtbar, hvilket gør øen særlig populær blandt kunstnere. Med næsten 2000 solskinstimer om året, er Bornholm en god destination uanset årstiden. Bornholm er også unik, både i sin kultur og landskab. Det er det eneste sted i landet, hvor man kan slentre langs forrevne kyster med hvide strande, og her er en stærk tradition for kunst og håndværk.

På grund af dens centrale beliggenhed i Østersøen, er Bornholm let tilgængelig fra nogle få lande med færge. Der er mange ruter at vælge imellem, uanset om man sejler fra fastlandet, Tyskland eller Sverige, som alle drives af et af de ældste færgeselskaber i Danmark.

Færger fra Polen til Bornholm

Kundeservice

CSBannerText