Cyclades Islands

Sammenlign færger fra Kykladerne til Samos

Der er flere færgeoverfarter fra Kykladerne til Samos. Færger forbinder pt. 3 havne i Kykladerne med 2 Havne i Samos.

Der er 14 afgange dagligt på 6 ferry routes som leveres af 1 færgeselskaber, inklusiv Hellenic Seaways. Den kortest overfart tager omkring 3 time 40 minut (Karlovassi).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Kykladerne og Samos. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Kykladerne Samos kort

Tryk her for kort

Om Kykladerne:

Kykladerne er en græsk øgruppe i Det Ægæiske Hav, sydøst for fastlandet.

Uanset hvad man er efter, har Kykladerne det hele. Øerne er ikke bare smukke, men de leverer også kultur, har et blomstrende køkken og en rig historie.

Man løber aldrig tør for fascinerende ting at se. Delos er det legendariske fødested for de græske guder Apollon og Artemis, mens de verdensberømte strande på Mykonos er de perfekte steder at slappe af efter en dag med eventyr.

Når man udforsker Grækenland og øerne, er færger en hurtig og nem måde at komme rundt på. Der er et netværk af færgeruter til rådighed fra Kykladerne, som sejler til de omkringliggende græske øer og fastlandet, samt talrige overfarter mellem selve Kykladerne.

Om Samos:

Samos er en ø med unik natulig skønhed, der ligger i det østlige Ægæiske Hav, med Chios i nordvest og Dodekanserne i syd.

Samos er en relativt stor ø med historiske steder spredt over hele øen. De charmerende grønne bjerge, som skaber en unik stmosfære, de eneløse vinmarker, der producerer den berømte Samos vin og de smukke kyster med rene hvide sandstrande, gør alle Samos til et fantastisk sted at besøge.