Sammenlign færger fra Japan til Sydkorea
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Japan

Japan er et land i Østasien , som er opdelt i 47 præfekturer og 8 regioner i Stillehavet.

Japan, som har over 6.000 øer i alt, er defineret af mange forskellige landskaber, lige fra kirsebær blomstre-klædte bakker og ikoniske vulkaner til moderne byer, som har den seneste teknologiske udvikling.

Tokyo, hovedstaden, har de fleste Michelin stjerner af alle byer i verden, så her er et udsøgt måltid aldrig langt væk. Byen har også et fantastisk transportsystem, en endeløs mængde af barer og frygtindgydende strukturer, og er en af de mest besøgte byer i Asien.

Færger er en nyttig måde at komme omkring i Japan, da der er en lang række ruter mellem de mange øer og præfekturer. Man kan også sejle til en række internationale destinationer, inklusiv Sydkorea, Kina og Rusland.

Om Sydkorea

Sydkorea, offcielt kendt som Republikken Korea, er et land, der udgør den sydlige del af den koreanske halvø, med Kina i vest og Japan i sydøst.

Sydkorea er blevet et populært rejsemål, og hovedstaden Seoul må ses. Byen er hjemsted for mange paladser samt Seoul tårnet. Byen Busan er hjemstedet for den smukke Haeundae strand, hvor familier i sommersæsonen kan nyde den bedste udsigt over havet.

Færger fra Japan til Sydkorea

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking