Italy

Sammenlign færger fra Italien til Pianosa Ø

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Italien og Pianosa Ø leveret af 1 færgeselskab – Toremar. Piombino til Pianosa færge overfarten sejler Ugentlig med en sejltid fra omkring 2 time 50 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Italien Pianosa Ø overfarten mellem Piombino og Pianosa.

Italien Pianosa Ø kort

Tryk her for kort

Færger fra Italien til Pianosa Ø

Om Italien:

Italien er hjemsted for det største antal Unesco verdensarv områder i verden. Sammen med Grækenland, er landet kendt som fødestedet for den vestlige kultur.

Landet er fuld af kunst og monumenter, og næsten hver lille landsby byder på et par interessante steder. Italien er et sted, der giver sjældne oplevelser, der aldrig kan overvurderes, fra romerske ruiner, byzantinske byer og renæssance mesterværker til brostensbelagte gader, smukke kirke og fantastiske strande.

Italien er det ideele afgangsland for dem, der rejser med færge med mange fantastiske destinationer, mange af dem indenlandsk. Med mange kilometer af kyststrækning og berømte øer, er udvalget af destinationer virkelig uovertruffen. I forhold til internationale rejser, er Italien forbundet til næsten alle lande i Adriaterhavet samt Grækenland, Tunesien og Spanien.

De korte ø færger er som regel små passagerskibe, mens de internationale færger som regel er luksuriøse cruisefærger.

Om Pianosa Ø:

Pianosa er en lille italiensk ø, som er den femtestørste i det toscanske øhav.

Pianosas natur og fredelige atmosfære gør øen til et smukt rejsemål, væk fra turistbutikker og almindelige attraktioner.