France

Sammenlign færger fra Frankrig til Alderney

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Frankrig og Alderney leveret af 1 færgeselskab – Manche Iles Express. Dielette til Alderney færge overfarten sejler Ugentlig med en sejltid fra omkring 0 time 55 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Frankrig Alderney overfarten mellem Dielette og Alderney .

Frankrig Alderney kort

Tryk her for kort

Færger fra Frankrig til Alderney

Om Frankrig:

Frankrig har været et af verdens mest populære turistmål i mange år, og er et af de mest varierende lande i verden.

Landet, som har en bred vifte af landskaber, charmerende mennesker og rigelig af kultur, er en ideel destination for alle. Paris har ikoniske monumenter og Europas mest populære forlystelsespark og den franske Riviera i sydøst er kendt verden over, men der er meget mere at se og lave.

I Frankrig kan man nyde en eventyr ferie, en spa ferie, strand ferie og kultur ferie. Hver gang man besøger landet, er der altid noget at opdage.

Med sin centrale position i Vesteuropa, er Frankrig den perfekte indgang til de omkringliggende lande og øer i Middelhavet og den Engelske Kanal. Talrige færgeselskaber sejler til og fra Frankrig, destinationer inkluderer Storbritannien, Irland, Kanaløerne, Korsika, Sardinien og Nordafrika.

Om Alderney :

Alderney er den tredje største og nordligste af Kanaløerne. Det den nærmeste ø i gruppen til både Frankrig og Storbritannien. Ligesom de andre Kanaløer, blev Alderney til en ø i bondestenalderen.

Alderney kombinerer velkendte England med et strejf af fransk stil, og byder på fredelig afslapning og fritid hele året.